Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

Retailmarkt

Revor Group is een toonaangevende speler op de retailmarkt en wordt vertegenwoordigd door een breed netwerk van distributeurs en partners die onze hoogwaardige producten verdelen. Dankzij de sterke merkreputatie en innovatieve productontwikkeling blijft Revor Group vooroplopen in de sector en hebben we een loyale klantenkring opgebouwd.

Met 3 toonaangevende merken gesitueerd in verschillende segmenten van de markt kunnen we een ruime en diversie collectie aanbieden. Ontdek onze verschillende merken hieronder.

Onze merken

Revor

Bij Revor geniet u van Belgische kwaliteit én betaalbaar slaapcomfort. Met mooie concepten, innovatieve producten en een breed aanbod haalt u een veelzijdige collectie in huis. Met passie, maar ook veel kennis van slapen, steekt ons team elke dag de handen uit de mouwen om jou zorgeloze nachten te bezorgen. Door samen met artsen en wetenschappers nieuwe oplossingen te bedenken voor uw slaapproblemen. Door te waken over de toekomst en onze ecologische voetafdruk te beperken. Maar vooral door gewoon mooie en goede bedden te maken. In België. Voor ieders budget. Voor elk lichaam.

Styldecor

Belgische handgemaakte bedden. Bij Styldecor besteden we alle tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen. Zowel wat comfort als vormgeving betreft. Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen, hiervoor gebruiken we enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. Elke bedcombinatie wordt feilloos volledig met de hand gemaakt in onze eigen ateliers, met oog voor detail. Onze missie? Dat ù elke dag kan eindigen in schoonheid…

Jaritex by revor

Het tijdloze Jaritex aanbod biedt u een breed gamma aan bedden en matrassen voor het lager- en midden segment van de markt. Onze productielijn staat voor efficiëntie en ten dienste van retail- en grootdistributie, contractmarkt en private labels. Door nauwgezette aandacht voor kwaliteit en detail, en met een focus op klanttevredenheid, biedt Jaritex by Revor slaapoplossingen die niet alleen comfortabel maar ook stijlvol zijn. Wij geloven in het creëren van duurzame producten die aan al uw slaapbehoeften voldoen.

Waarom kiezen voor Revor Group?

Persoonlijke aanpak

Als familiebedrijf dragen we een persoonlijke aanpak en uitmuntende service hoog in het vaandel. Van opleidingen op maat, webinars gegeven door onze zaakvoerder tot je persoonlijke aanspreekpunt en nog zoveel meer. Ons team staat voor je klaar.

Innovatie & technologie

Wij investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en materialen te gebruiken in onze producten. Zo bent u ook telkens mee met de nieuwste innovaties binnen de markt.

Breed assortiment

Met onze 3 toonaangevende merken bieden we een breed en divers aanbod slaapproducten. Heeft u een specifiek product of een nieuw project in gedachten? Wij kunnen het gegarandeerd voor u maken.

Kwaliteitsproducten

Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en krijgen hierbij de nodige kwaliteitscontroles. Door gebruik te maken van de beste materialen op de markt garanderen we een Belgisch product van de bovenste plank.

Ontmoet ons Sales team

Elise Vanderstricht

Sales regio West-Vlaanderen/Oost-vlaanderen/Vlaams-brabant

E-mailadres: [email protected]

Telefoon: +32 477 68 99 17

Ann De Grave

Sales regio Antwerpen/Limburg

E-mailadres: [email protected]

Telefoon: +32 499 84 99 39

Olivier Gérard

SALES REGIO brussel/ waals-brabant/Wallonië

E-mailadres: [email protected]

Telefoon: +32 473 68 00 06

Contacteer ons

Maandag – donderdag: 08:30 – 17:00

Vrijdag: 08:30 – 16:00

Adres Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

nl_BEDutch