Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

Revor Group

Revor Group biedt een uitgebreid scala aan diensten om de diverse behoeften van klanten te voldoen. We leveren hoogwaardige slaapproducten aan de retailmarkt en werken samen met hotels, resorts, etc. in de contractmarkt. Daarnaast ontwikkelen we speciale slaapoplossingen voor de medische en zorgsector, bieden we private label-opties aan en exporteren we onze producten naar het buitenland. Bovendien faciliteren we dropshipping, waardoor onze partners kunnen profiteren van directe levering aan eindklanten zonder gedoe met voorraadbeheer.

Private label

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die gespecialiseerd is in het produceren van Private Label producten voor uw bedrijf? Bij Revor Group bieden wij onze deskundige diensten aan om u te assisteren. We staan klaar om u op een professionele wijze van dienst te zijn.

Dropshipping

Revor Group biedt ook een dropshipping-programma aan voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van matrassen, boxspring en andere slaapproducten. u kunt rekenen op onze expertise en betrouwbare dienstverlening om uw klanten te voorzien van kwalitatieve slaapoplossingen.

Export

Onze producten worden wereldwijd verstuurd, van Aruba tot Israël. Wilt u in het buitenland ook genieten van de slaapproducten van Revor Group? Contacteer ons gerust!
nl_BEDutch