Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

Jaritex by Revor

Jaritex is een merk in de wereld van matrassen en boxsprings, dat bekend staat om zijn basis model met een scherpe prijs. Met de nadruk op functionaliteit en betaalbaarheid biedt Jaritex een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit zonder compromissen te sluiten

De basis modellen van Jaritex zijn speciaal ontworpen om essentieel comfort en ondersteuning te bieden tegen een betaalbare prijs. Dit betekent echter niet dat er wordt ingeboet op de kwaliteit. Jaritex gebruikt hoogwaardige materialen en moderne technologieën om matrassen en boxsprings te produceren die duurzaam en betrouwbaar zijn. 

Het scherpe prijspunt van de basis modellen van Jaritex maakt het een aantrekkelijke optie voor prijsbewuste kopers. Of uw klant nu een matras of complete boxspring nodig heeft, Jaritex biedt een breed scala aan opties die aan verschillende behoeften voldoen, zonder het budget te belasten.

3 boxspringsets

In een wereld waarin overvloed vaak leidt tot verwarring, kiezen wij bij Jaritex by Revor voor eenvoud en kwaliteit. We presenteren met trots onze collectie van drie zorgvuldig ontworpen boxspringsets. 

Bij Jaritex by Revor streven we ernaar om uitzonderlijke waarde te bieden. Onze boxspringsets zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar zijn ook zorgvuldig geprijsd om een geëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Investeer in comfort zonder concessies te doen aan uw budget.

Waarom slechts drie boxspringsets? Omdat wij geloven in het verminderen van de complexiteit van het keuzeproces. Door het aanbieden van drie zorgvuldig samengestelde opties wordt de keuze voor de perfecte boxspring eenvoudig, helder en stressvrij. Geen overweldigende catalogi of eindeloze varianten – simpelweg drie uitstekende keuzes voor een verkwikkende nachtrust.

Deco box

De Deco box is de ideale verhouding van comfort gekoppeld aan prijs-kwaliteit.

royale box

Met de focus op goede ondersteuning, onderscheidt de Royale box zich van andere producten.

Design box

De Design boxspring is een elegante, verfijnde boxspring met pocketveren binnenin voor een perfecte ondersteuning.

nl_BEDutch