Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

Belgisch slaapcomfort sinds 1972

Revor Group staat voor duurzaam, ergonomisch en vooral écht Belgisch slaapcomfort. Met meer dan 50 jaar ervaring in de slaapsector zetten wij dagelijks in op het produceren van hoogwaardig kwalitatieve matrassen, boxsprings en ander slaaptextiel.

Facts and figures

25

Exportlanden wereldwijd

+50

Jaar ervaring

250

Werknemers

50.000m

Fabriek in Kuurne, België

40.000.000

Omzet per jaar

15.000m

Fabriek in Recsk, Hongarije

Onze historiek

1972

1977

2000

2009

2014

2019

In 1972 lanceerde Revor zijn eerste latex matras, wat een revolutionaire stap betekende voor de slaapindustrie. Het latex matras bood ongeëvenaarde ondersteuning, drukverlichting en een diepere, verkwikkende slaap.

Nu, vijftig jaar later, is Revor een gerenommeerd merk op het gebied van slaapcomfort, voortdurend strevend naar betere slaapoplossingen.

Jaritex is geboren. Met een focus op kwaliteit en innovatie bracht Jaritex een breed scala aan matrassen op de markt die aan verschillende behoeften en voorkeuren voldeden. 

De matrassen van Jaritex stonden bekend om hun uitstekende ondersteuning, drukverlichting en comfort, wat bijdroeg aan een goede nachtrust en algemeen welzijn. Jaritex blijft zich tot op de dag van vandaag inzetten voor het leveren van hoogwaardige matrassen en het bieden van optimale slaapervaringen aan hun klanten.

In het jaar 2000 verwierf Jan Maes Revor en Styldecor, twee gerenommeerde bedrijven in de slaapindustrie. Revor en Styldecor staan bekend om hun hoogwaardige producten en vakmanschap, en de acquisitie bood Jan Maes de mogelijkheid om deze merken verder te ontwikkelen en te laten groeien. 

Sinds de overname hebben Revor en Styldecor hun reputatie als leveranciers van kwalitatieve slaapproducten weten te behouden en versterken

In 2009 werd Jaritex overgenomen. Het toevoegen van Jaritex aan de groep versterkte de marktpositie en het productaanbod van het bedrijf. De overname bood ook nieuwe kansen voor Jaritex om te profiteren van de gecombineerde middelen en expertise van de groep. Sinds de overname heeft Jaritex kunnen blijven excelleren in het leveren van kwalitatieve matrassen en het voldoen aan de diverse behoeften van klanten.

In 2014 openden we een geavanceerde fabriek in Hongarije, een belangrijke mijlpaal in onze expansie en productiecapaciteit. Deze nieuwe faciliteit was specifiek gericht op het produceren van hoogwaardige matrassen en boxsprings. De opening van de fabriek stelde ons in staat om efficiënter te produceren en tegelijkertijd te voldoen aan de groeiende vraag naar onze producten.

In 2019 vond een historische fusie plaats tussen Revor, Styldecor en Jaritex, waarbij alle merken werden samengebracht onder één nieuw bedrijf gevestigd in Kuurne.

Onder de leiding van Jan en Isabelle Maes-Malysse, bleef het nieuwe bedrijf voortbouwen op de sterke punten en expertise van elk merk, met als doel een nog betere slaapervaring te bieden aan klanten wereldwijd.

Onze waarden

1

Duurzaamheid

Bij Revor Group hebben we een duurzaam productieproces geïmplementeerd, waarbij we gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen en waterbesparende technologieën om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

2

Flexibiliteit en snelheid

Door onze flexibele en efficiënte productieprocessen kunnen we snel inspelen op veranderende marktvraag en klantbehoeften. Dit in combinatie met onze ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, wat resulteert in hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen.

3

Voortdurend innoveren

Bij Revor Group investeren we veel in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe materialen, technologieën en ontwerpen te vinden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Hierdoor blijven we een belangrijke speler in de meubelindustrie.

Meet our founder

Oprichter van Revor Group

Revor Group is een 100% Belgisch familiebedrijf opgericht door Jan Maes. In 2000 nam hij Revor Bedding en Styldecor over, later kwam daar Jaritex bij. Op heden is Revor Group wereldwijd actief in het produceren en verkopen van kwalitatieve boxsprings en matrassen. Naast de traditionele markt is Revor Group aanwezig op de Contract markt, in de medische sector alsook in het produceren van Private Label producten.

"Revor Group is een combinatie van vakmanschap, Belgische vakkunde gecombineerd met hoog technologische machines waarmee we dagelijks inzetten op innovatie en duurzaamheid.” - Jan Maes

Bedrijfsvideo Revor Group

nl_BEDutch