Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

Revor

Revor is een bekend merk in de beddenindustrie met meer dan 50 jaar ervaring én vakmanschap. Het merk heeft zich bewezen als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige bedden en matrassen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Elk product wordt met de hand en zorg vervaardigd, waarbij de jarenlange expertise van Revor duidelijk naar voor komt.

De combinatie van vakmanschap en aandacht voor detail is een kenmerkend aspect van Revor. Het merk hanteert strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk bed en matras aan de hoogste normen voldoet. Het gebruik van duurzame materialen en innovatie technologieën resulteert in producten die niet alleen comfortabel zijn, maar ook langdurige ondersteuning bieden.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze een kwaliteitsproduct ontvangen dat hun verwachtingen overtreft, zonder dat ze daarvoor de hoofdprijs hoeven te betalen. Ontdek het vakmanschap en de kwaliteit van Revor en geniet van een goede nachtrust waar u jarenlang van kunt genieten.

Signatur

De Signatur boxspring vertegenwoordigt het summum van slaapcomfort gecombineerd met een ecologische benadering. Dit opvallend ergonomische en comfortabele bed, zorgvuldig met de hand vervaardigd, maakt gebruik van 100% natuurlijke materialen zoals hout, bio wol, bio katoen, hennep, natuurlatex, paardenhaar, en Belgisch linnen en jute. 

Buiten de indrukwekkende specificaties van het bed zelf, draagt Signatur zorg voor onze gemeenschap. Iedereen, van de garenspinner tot de latexboer, wordt met respect betrokken in het productieproces. Hierin smelten het streven naar perfect slaapcomfort en maatschappelijke verantwoordelijkheid samen tot een uniek geheel, kenmerkend voor de kwaliteit en visie van Revor.

Circular

Bij Revor begrijpen we dat de traditionele productiemethoden van matrassen een aanzienlijke belasting kunnen vormen voor het milieu. Om deze uitdaging aan te gaan en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst, hebben we het milieubelastende proces getransformeerd. Het resultaat is onze Circular matras, een innovatieve stap voorwaarts in verantwoorde productie en duurzaam slaapcomfort.

De Circular matras van Revor is niet zomaar een matras; het is een uiterst duurzaam product dat aan het einde van zijn levensduur volledig ontmanteld en gerecycleerd kan worden. Alle grondstoffen kunnen opnieuw worden ingezet voor het maken van een nieuwe matras, waardoor verspilling tot een minimum wordt beperkt. Dit is niet alleen een winst voor het milieu, maar ook een stap richting een circulaire economie waarin materialen hun waarde behouden.

Sleeplink

Sleeplink is meer dan alleen een bed; het is een slaapverbeteraar. Met de bijbehorende Sleep Assist-App kun je alle aspecten van je slaap monitoren en je slaappatroon optimaliseren om elke dag uitgerust wakker te worden. Het bed is uitgerust met technologische functies zoals Zero Gravity, massage, anti-snurk, en My Care, allemaal bedienbaar met je stem. De Sleep Assist-app verzamelt data over je slaap en geeft tips om je slaap te verbeteren. Met functies zoals Anti-snurk kan het bed zelf automatisch reageren op snurken. My Care biedt de mogelijkheid om slaapgegevens van dierbaren te delen voor extra gemoedsrust.

Het belang van slapen en sport!

In 2022 hebben Alpecin Deceuninck en Revor hun handen ineengeslagen om de renners van het team de best mogelijke nachtrust te bieden tijdens de drie belangrijkste wielerevenementen van het jaar: de Tour de France, Giro D’Italia en de Vuelta.

De samenwerking houdt in dat elk teamlid op een gepersonaliseerde matras slapen. Deze zorgvuldig ontworpen matrassen zijn afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van de renners, zodat ze optimaal kunnen rusten en herstellen.
 
Een goede nachtrust is voor deze topsporters van cruciaal belang. Het wielrennen op dit niveau vereist extreme fysieke inspanningen, en het lichaam heeft voldoende tijd nodig om te herstellen. Een comfortabel en ondersteunend bed draagt bij aan een diepere slaap en een effectiever herstelproces.
 
In het samenwerkingsverband tussen Alpecin Deceuninck en Revor komen innovatie, prestatie en welzijn naadloos samen, met als doel het bereiken van nieuwe hoogten in de professionele wielersport.

Niet alleen in de wielerwereld is rust van essentieel belang. Revor vertegenwoordigt ook de voetbalwereld. Bij KV Kortrijk rusten de spelers uit op een Revor matras. Dit is van vitaal belang, aangezien het cruciaal is dat ze goed kunnen herstellen voor elke wedstrijd die ze spelen.

Het belang van een goede nachtrust voor sporters kan niet genoeg worden benadrukt. Onderzoek heeft aangetoond dat sporters die goed slapen, beter presteren. Ze ervaren minder vermoeidheid, hebben een verminderde kans op blessures en hun reactievermogen verbetert aanzienlijk.

Bij Revor begrijpen we het belang van een goede nachtrust voor prestaties op het veld. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige matrassen te produceren die optimaal comfort en ondersteuning bieden. Onze matrassen zijn ontworpen met materialen van topkwaliteit en innovatieve technologieën om de slaapkwaliteit te verbeteren en het herstelproces te optimaliseren.

Bij Revor geloven we dat iedereen, ongeacht hun situatie, een goede nachtrust verdient. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met G-football. Dit prachtige initiatief ondersteunt mensen met een beperking om deel te nemen aan voetbal, wat bijdraagt aan hun welzijn en geluk.

Net zoals onze matrassen de basis vormen voor een goede nachtrust, vormt G-football een solide basis voor inclusie en plezier in sport. Ons doel is om iedereen het comfort en de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun dromen te verwezenlijken.

Bij Revor blijven we streven naar duurzame en zorgzame oplossingen, zodat iedereen – van atleten tot recreatieve slapers – kan genieten van de beste nachtrust.

nl_BEDutch