Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

Contract by Revor Group

Onze partners

Bekijk hier enkele samenwerkingen van Contract by Revor Group

Bij Contract by Revor Group zijn we er trots op om samen te werken met een breed scala aan gerenommeerde partners in de hospitalitybranche. Van knusse en charmante B&B’s tot toonaangevende luxe resorts en prestigieuze 5-sterrenhotels, wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen genieten van de ultieme slaapervaring.

Onze nauwe samenwerking met deze diverse partners stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij hun specifieke behoeften en wensen. Zo kunnen we bijdragen aan het creëren van onvergetelijke en comfortabele overnachtingen voor gasten over de hele wereld.

Ervaring

Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector hebben we een diepgaande kennis en expertise opgebouwd die ons in staat stelt om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren.

Persoonlijk

Bij ons staat persoonlijke service centraal, waarbij elke klant zijn toegewijde contactpersoon heeft.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en de tevredenheid van onze klanten te garanderen.

Pure eenvoud

Bij ons staat pure eenvoud voorop, waarbij we streven naar heldere oplossingen zonder onnodige complexiteit, zodat we onze klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen helpen.

Bestel uw brochure

Ontdek ongekend comfort en een aangename slaap met onze ergonomische matrassen en boxsprings. Vraag vandaag nog een brochure aan en laat uw gasten de sleutel tot hun droomslaapervaring ontdekken. 

Ontmoet ons Sales team

Aaron Soenens – Project & export sales

E-mailadres: [email protected]

Telefoon: +32 56 54 12 84

Inge Heernaert – Sales Contract

E-mailadres: [email protected]

Telefoon: +32 56 54 12 03

Isabelle Malysse – Sales Contract

E-mailadres: [email protected]

Telefoon: +32 56 54 12 53

Getuigenissen van klanten

“Voor C-Hotels is slaapcomfort en een goede nachtrust voor de hotelgasten essentieel. Daarom kozen we voor Revor als partner, zij bieden een persoonlijke service met expertadvies op maat dat garant staat voor de juiste keuze.”
Stefanie Surmont
C-Hotels
“Revor is enorm aan te bevelen als partner voor ons hotel: zeer kwalitatieve producten, een snelle afhandeling en correcte levering van de bestelling. Onze hotelgasten zijn alleszins zeer tevreden over de bedden. Voor ons maar 1 leverancier van bedden en matrassen: Revor!"
Sophie Gheysen
Hotel Marcel
"We zijn zeer tevreden over de matrassen die geleverd zijn in het Radisson Blue Resort & Spa, Split. In de weken na de levering van de bedden kregen we veel positieve reacties van onze gasten over de bedden en matrassen. Een aantal gasten heeft zelfs contact met ons opgenomen via social media om positieve feedback te geven over de bedden en hun comfort!"
Augistino Dragicevic
Radisson Blu resort & spa

Projecten in de kijker

Lease your bed!

Ontdek het gemak en de flexibiliteit van het leasen van een hoogwaardig bed, zodat u kunt genieten van een superieur slaapcomfort zonder grote investeringen vooraf.

Contacteer ons

056 54 12 00

Ma – Do: 8:30 – 17:00

Vrij: 8:30 – 16:00

nl_BEDutch