Noordlaan 2, 8520 Kuurne, België

Styldecor

Styldecor is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn prachtige handgemaakte matrassen en boxsprings. Met een sterke focus op Belgisch vakmanschap en oog voor detail creëert Styldecor unieke en verfijnde stukken die een vleugje elegantie aan elk interieur toevoegen. 

Het handwerk is het kloppend hart van Styldecor. De getalenteerde ambachtslieden van het merk combineren traditionele technieken met hedendaagse ontwerpen om boxsprings en matrassen van buitengewone kwaliteit te produceren. Elk stukt wordt met de hand vervaardigd, waarbij de nadruk ligt op precisie, vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het resultaat is een collectie boxsprings en matrassen die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook duurzaam en functioneel zijn.

Luxe is een integraal onderdel van de Styldecor-ervaring. Van weelderige stoffen tot verfijnde afwerken, elk detail is zorgvuldig gekozen om een gevoel van verfijning en exclusiviteit te creëren. Styldecor staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen die moeiteloos opgaan in elk interieurstijl, van klassiek tot modern. De combinatie van handgemaakt vakmanschap en luxueuze materialen maakt van Styldecor een merk dat synoniem staat voor verfijning en stijl.

Handmade Belgian luxury beds

Styldecor staat voor echt Belgisch vakmanschap in de productie van bedden en matrassen. Elk bed en elke matras worden met zorg, aandacht en precisie handgemaakt door ervaren ambachtslieden die de rijke traditie van Belgisch vakmanschap in ere houden. 

Deze handgemaakte producten zijn een combinatie van traditionele technieken en innovatieve ontwerpen, wat resulteert in tijdloze stukken die zowel comfort als esthetiek bieden. Hoogwaardige materialen en een toewijding aan duurzaamheid zorgen ervoor dat elk Styldecor-product niet alleen mooi maar ook betrouwbaar is. 

Styldecor’s bedden en matrassen zijn een eerbetoon aan een rijke geschiedenis van Belgisch vakmanschap en een symbool van nationale trots in het creëren van kwaliteitsproducten. Voor liefhebbers van authentieke, met de hand vervaardigde goederen, staat Styldecor synoniem voor kwaliteit, traditie en esthetische elegantie in de wereld van slaapcomfort

Cesar Casier x Styldecor

De slaapkamer opwaarderen tot een plek die de levenskwaliteit echt verhoogt. Met die missie slaan het Belgische model, ontwerper en auteur Cesar Casier en Styldecor de handen in elkaar.

Samen gingen ze op zoek naar de beste stoffen en materialen om het hoogste niveau van esthetiek en comfort tot in de slaapkamer te brengen. Cesar Casier bewaakte persoonlijk het ontwerpproces, terwijl de bezielster en ontwerpster van Styldecor, Isabelle Malysse, een stevige portie know-how over slapen en duurzaamheid toevoegde.

Cesar Casier – die ook een succesvolle eigen kledingcollectie heeft onder eigen naam – en Styldecor vonden elkaar in hun gedeeld DNA: allebei 100% Belgisch, met een stevige portie buikgevoel en een sterke focus op vakmanschap van bij ons.

“Een goede nachtrust is voor mij als model erg belangrijk.”, aldus Cesar. “Ik probeer om elke nacht toch 10 uur slaap te halen, zodat ik er steeds fit en uitgerust uit zie”.

nl_BEDutch