Noordlaan 2, 8520 Kuurne, Belgique

Autres services

Private Label

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die gespecialiseerd is in het produceren van Private Label producten? Bij Revor Group hebben we decennia aan ervaring in het creëren van op maat gemaakte slaapoplossingen.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om hotelketens, gespecialiseerde slaapspeciaalzaken, of andere bedrijven die hoogwaardige slaapoplossingen zoeken, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Dropshipping

Bij Revor Group begrijpen we dat het logistieke aspect van uw bedrijf een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid dropshipping-programma aan. Speciaal ontworpen voor bedrijven die matrassen, boxsprings en andere slaapproducten willen verkopen. Geen zorgen over de logistieke afhandeling dus.

Wij nemen de opslag en logistiek voor onze rekening. Dit betekent dat u zich volledig kunt concentreren op de verkoop en klantenservice, terwijl wij de logistieke taken uit handen nemen.

Exportation

Bij Revor Group zijn we trots op onze internationale reikwijdte. Onze hoogwaardige matrassen, boxsprings en andere slaapoplossingen worden wereldwijd verzonden, van het zonnige Aruba tot het prachtige Zuid-Afrika en vele andere bestemmingen. Ongeacht waar u zich bevindt, kunt u rekenen op de kwaliteit en het comfort van onze producten.

Wij begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is, ongeacht de locatie. Daarom zetten wij ons in om onze producten naar elke hoek van de wereld te brengen, zodat iedereen kan profiteren van de uitstekende slaapoplossingen die wij bieden. Onze logistieke partners zorgen voor een veilige en efficiënte levering, zodat uw bestelling in perfecte staat en op tijd aankomt.
fr_BEFrench